Det danske mesterskab i beachvolley blev afholdt i Amager hvor tribuner og storskærm blev sat op, så der var rig mulighed for folk at se kampene og få øjnene op for sporten.

Der satses på talenterne

I Volley Danmark som Beachvolley ligger under, er der i de senere år blevet allokeret mere og mere budget til talentudviklingen af de danske talenter i håbet om at tiltrække bedre atleter og give dem optimale rammer til at videreudvikle deres talent.

Det kunne ses i årets finale dyster, hvor de bedste spillers niveau er løftet betragteligt over de seneste år. En udvikling der falder i god jord hos Volley Danmark og Beachvolley.

U/14 finalen

Den yngste række er U/14 hvor drenge finalen blev spillet mellem Kristoffer Nørager Bisgaard og Villads Flügge Napier i mod Jonathan Stenholt Krogh og Peter Stein Brinck. En underholdene finale med flot spil fra begge hold.

Krogh/Brinck vandt det første sæt 17-21, men kunne ikke følge op på det flotte spil da Bisgaard/Napier vandt andet sæt med 21-13 og det skulle derfor afgøres i et spændende tredje sæt hvor Krogh/Brinck dog viste sig som en for stor mundfuld for Bisgaard/Napier, og Krogh/Brinck vandt sættet og dermed også den danske U/14 finale for drenge.

Anton Dixen og Marius Stenmann Hansen tabte i semi finalen til Krogh/Brinck, men vandt en flot bronze medalje efter en 2-1 sejr i bronzefinalen.

U/16 Finalen

I U/16 finalerne mødtes Samir Seyed og Robert Binau Grundsøe mod Malthe Lytje Christensen og Emil Steen Larsen i en kamp der skulle vise sig at være utrolig tæt og spændende.

Syed/Grundsøe lagde godt for start og så ud til forholdsvis nemt at tage det første sæt ved stillingen 6-15, men så vågnede Christensen/Larsen, og sættet blev hurtigt tæt efter et par gode bolde fra Christensen/Larsen. Syed/Grundsøe vandt dog sættet 22-24 efter en spændende afslutning på sættet. Christensen/Larsen var dog oppe i gear nu, og vandt andet sæt forholdsvis overlegent 21-13, men i tredje og afgørende sæt var det endnu engang Syed/Grundsøe som vandt den tætte duel da de vandt det tredje sæt 15-12.

Syed/Grundsøe vandt derfor en flot guldmedalje. Christensen/Larsen må ærgrer sig over de ikke kom bedre fra start i deres finale, og må tage til takke med en flot sølvmedalje. Frederik Stentoft Reilev og Victor Wellendorf vandt bronze.

U/18 Finalen

I den ældste ungdomsrække U/18 skulle makkerparret Rasmus Høyer og Anton Martin Lydolff møde forhåndsfavoritterne Anders Juhl Staal Hauge og Mikkel Hoff. Det blev til endnu en tæt finale med rigtig flot beachvolley.

Hauge/Hoff kom bedste fra start og vandt det første sæt 21-14, et sæt hvor Høyer/lydolff missede flere gode bolde og ikke rigtigt kunne få deres spil til at fungere. I andet sæt var det lige ved at Hauge/Hoff kunne snuppe medaljerne efter blot to sæt, men et par stærke bolde til allersidst i sættet sikrede Høyer/lydolff et tredje og afgørende sæt. Det tredje sæt blev utrolig spændende og ved stillingen 17-18 kunne begge hold vinde mesterskabet, men det blev dog Hauge/Hoff der var stærkest og fortjent vandt en flot guld medalje.